Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

Miben kell közösen megújítanunk a VDSzSz Szolidaritást? (1. rész)

2015. július 07. - halasizoli

Két nappal a Küldöttgyűlés előtt fel szeretném eleveníteni a legfontosabb programpontokat, persze, a teljesség igénye nélkül: a hathatós érdekvédelem és a bérfejlesztés mellett nagyon fontos átláthatóvá tenni szakszervezetünk és a VDSzSz Szövetség működését, hogy az minden tag számára követhető legyen! Támogatni kell nehéz élethelyzetbe került tagjainkat, hiszen kitől várhatnak segítséget, ha nem attól a szakszervezettől, ahova a tagdíjat fizetik?! Ennek érdekében a költségvetést is módosítanunk kell, amit természetesen egy következő Küldöttgyűlés elé fogunk terjeszteni.

Tagjaink kedvezményes üdültetésének megteremtése egy újabb sarkalatos elem: a Mozdonyvezetők, Vasútüzemi Dolgozók Segélyező Egyesületével megkötött megállapodásunk óta eltelt hónapban a három üdülőben a kapacitás 99 százalékát lekötötték tagjaink! Ezt az utat folytatni kell, még több üdülővel kell megállapodnunk, hogy minél több tagunk pihenhesse ki családjával a vasúti munka fáradalmait! Remélem, támogatjátok ezeket a programokat a Küldöttgyűlésen, és támogatjátok, hogy a VDSzSz Szolidaritás elnöke lehessek, és közösen folytathassuk szakszervezetünk megújítását!

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr47606872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása