Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

Miben kell közösen megújítanunk a VDSzSz Szolidaritást? (2. rész)

2015. július 08. - halasizoli

Szorosabbra kell fűzni a VDSzSz Szolidaritás tagsága és vezetése közti kapcsolatot, helyre kell állítani azt a bizalmat, amely az elmúlt időben megroppanni látszott. Ennek egyik eszköze a területi szervezetek megerősítése: olyan helyzetbe kell hozni őket, hogy saját térségükben hathatós érdekvédelmi munkát végezhessenek, és részt tudjanak venni a tagszervezésben. Hiszen egy szakszervezetnek elemi érdeke a gyarapodó tagság, amit csak közös, kitartó munkával tudunk elérni!

Mindenhova el fogok menni, ahova meghívtok, és ahol probléma van, hogy tagjaink megfelelő képviseletet kapjanak, és kisebb-nagyobb gondjaikat mielőbb sikerüljön megoldani, megnyugtatóan rendezni!

A napokban több, Általatok szervezett helyi rendezvényen is részt vehettem, ahol tagjaink kifejtették, milyen nagy szükség van ezekre a programokra, hiszen beszélgetve, egymást megismerve lehet csak igazi közösséggé kovácsolódni. Ebben a szellemben kell megújítanunk a VDSzSz Szolidaritást!

Ezúton szeretném megköszönni a bátorító szavakat, a javaslatokat, amiket személyesen, telefonon vagy írásban kaptam Tőletek. Remélem, a holnapi Küldöttgyűlésen engem támogattok, hogy ezt a nagy-nagy munkát közös erővel véghez tudjuk vinni!

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr967609154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása