Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

Azt kell tennünk, amit a tagjaink akarnak!

2015. június 22. - halasizoli

Ha július 9-én a küldöttek úgy döntenek, hogy folytathatom a VDSzSz Szolidaritás megújítását, akkor az előttünk álló feladat nagyon egyszerűen megfogalmazható: azt kell tennünk, amit az emberek akarnak, hogy tegyünk – persze, az adott lehetőségek mentén. Rendbe kell tenni a portánkat, hogy úgy működhessünk, ahogy azt mi elképzeltük: ezek ugyanis nem az én elképzeléseim, hanem sokaké.

A napokban épp azzal „fenyegettem” meg a területi vezetőket, hogy ne készüljenek nyári szabadságra, mert július 9 után Budapestre költözhetnek: több hetes munka vár ránk, hiszen többek között el kell dönteni, milyen alapszabályt és költségvetést készítsünk, milyen feladatokat tűzzünk ki magunk elé. Rendbe kell tenni a VDSzSz Szolidaritást, a VDSzSz Szövetséget, és meg kell határozni szerepünket a Vasutas Szakszervezetek Szövetségén (VASZ) belül. Utóbbinak korrekt, együttműködő szövetségnek kell lennie, de ennél semmiképp sem többnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr817569886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása