Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

A hathatós érdekvédelem mellett javítani kell a munkavállalók jövedelmi helyzetét is!

2015. július 01. - halasizoli

A hathatós érdekvédelem mellett egyik legfontosabb feladatunk a munkavállalók jövedelmi helyzetének javítása! Ebben a hónapban megismertük a jövő évi költségvetési terveket, keretszámokat, így a július 9-i Küldöttgyűlés után azonnal megkeressük a MÁV Csoport valamennyi vállalatát, és megkezdjük a 2016. évi bértárgyalásokat! Mivel nagy hangsúlyt kell fektetni a tagszervezésre, akár a központ terhére is munkaidő-kedvezményt kell biztosítani a területi szervezetek és az alapszervezetek részére.
Nagyon köszönöm a Tőletek kapott biztatásokat, javaslatokat! Közösen megvizsgáljuk, hogy javaslataitokat miként tudjuk beépíteni a VDSzSz Szolidaritás működésébe. Remélem, támogattok abban, hogy szakszervezetünk elnöke lehessek, és folytathassam a VDSzSz Szolidaritás megújítását!

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr727587240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása