Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

Kocsivizsgáló tagozatunk jó példa arra, miért van szükség még több tagozatra!

2015. június 27. - halasizoli

Szakszervezetünknek vissza kell térnie a földre, és azokkal a problémákkal kell foglalkoznunk, amik a vasutasokat, tagjainkat feszítik! Startos társasági vezetőként - jelenlegi tisztségemben - rengeteget köszönhetek működő tagozatainknak, így a Kocsivizsgálói, valamint a Személyszállítási Utazói Tagozatnak. Tőlük tanultam, mennyire fontos a szakmai érdekek megjelenítése. Mindent sokkal korrektebben meg lehet beszélni, elkerülhetőek a félreértések, majd hazatérve mindenki pontos információkkal látja el a tagságot.

Az idő igazolta, hogy szakszervezetünkben jópár tagozatnak helye van, már csak a számukat kellene bővíteni a MÁV Csoport cégeinél! Az újabb tagozatok esetében is támaszkodni fogunk a szakmai csoportok véleményére. Hiszen én meg nem tudom mondani, hogy adott munkahelyen például a kocsivizsgálói munkát hogyan kell elvégezni: nem értek hozzá. Ezért Nektek kell megmondani, mit képviseljünk. Ezt meg is tesszük, ahogy eddig is törekedtünk rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr57584596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása