Halasi Zoltánt a VDSzSz Szolidaritás élére!

HALASIZOLI

HALASIZOLI

A bizalmat ki kell érdemelni...

2015. május 25. - halasizoli

Pályafutásom során számos vezető bemutatkozását hallgattam végig. Sokan azzal a szófordulattal zárták a beszédjüket, hogy “kérem a bizalmat”. Szerintem a bizalmat nem lehet kérni, hanem ki kell érdemelni. Vagy kialakul a tettek révén, vagy nem, de megtanultam, hogy az utóbbi esetben csakis magamban kereshetem a hibát. A VDSzSz Szolidaritás megújítása során a kölcsönös bizalmat szeretném helyreállítani, függetlenül attól, hogy melyik VDSzSz-tag milyen munkakörben dolgozik. Mert számomra mindenki egyformán fontos. A bizalom jegyében pedig itt egy „kompromittáló” fotó az 1990-es évek elejéről Kovács István kollégám társaságában, amikor Szécsény állomáson voltam forgalmi szolgálattevő… :)

beolvasas0006_crop_685.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://halasizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr247490882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagykary 2015.05.25. 21:51:54

Szia Zoli! Szeretnék gratulálni a jelöléshez. Nagyon nagy dolog egy ilyen múlttal rendelkező szervezet, bármilyen tisztségére jelölést kapni. Nem tudni még, hogy ki lesz a befutó, hiszen több mint egy hónap van még választásig, de a jelölésed óta eltelt idő alatt tett nyilatkozataidból számomra az derül ki, hogy Te is azok között vagy akik felismerték, a célok eléréséhez más utak is vezetnek. Örülök, hogy a kapcsolattartás eme formáját használod. Remélem ez a későbbiekben is így marad, függetlenül attól, hogy elnök leszel vagy sem. Azt hiszem erre is nagy szükség volt. Kívánok nagyon sok sikert a munkádhoz, és várom további fb. és blogbejegyzéseidet.
süti beállítások módosítása